Bagety

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na bagety:

300 g hladkej múky, 1/3 droždia, soľ, štipka bieleho alebo čierneho mletého korenia, 1,5 dcl vody, 1 vajce

Bagety

Postup:

Zo surovín vymiešame cesto, ktoré necháme nakysnúť.  Keď je cesto nakysnuté, premiešame ho, dáme ho do chladničky na cca 20 min. Cesto potom vyberieme z chladničky, urobíme bochníčky, bagety alebo rožky, jemne ich z vrchu nakrájame, potrieme vodou, zasypeme hladkou múkou a pečieme pri 220ºC 12-18 min v rozohriatej rúre.

Tip: Ako prísady do bagiet možeme použiť nasledovné: – Morská hrubá soľ – Rasca – Horčicové semienko – Sezam – Drvené mandle atď

Tip redakcie:

Na prípravu tohoto jedla môžete použiť korenie od spoločnosti SanusVia, ktoré je v bio kvalite, má zaručený pôvod a kvalitu. Je balené bez glutamanu, soli a iných prísad. Kvalitné korenie má samo o sebe prirodzenú silu, vôňu a chuť, inú než na akú ste bežne zvyknutí z obchodných reťazcov.

Korenie je špeciálne balené v originálnych papierových škatuľkách, ktoré sú zároveň aj koreničkami. Škatuľky alebo koreničky si môžete uložiť do štýlovej drevenej kazety tak, aby ste ich mali stále na očiach a vždy poruke ?.   Alebo si ich uložíte jednoducho doma do zásuvky.

Tak nechajte sa inšpirovať !!! ??

Koreničky a Štýlová drevená kazeta

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach