Čokoládová klobása

Doba prípravy 40 minútNáročnosť

Čokoládová klobása – suroviny:

30 g lieskovce, 30 g mandle, 30 g vlašské orechy, 100 ml panenského kokosového oleja, 100 ml kakaového masla, 100 g nepraženého kakaa,  50 ml agáve sirup,( javorový sirup, datlový sirup ), štipka soli

Na obalenie: kokosová múka, strúhaný kokos, raw karob alebo xylitol

Postup:

Najskôr si koksového oleja, kakaového masla, nepraženého kakaa a sirupu podľa vlasného výberu, pripravíme čokoládu. Do čokolády vmiešame orechy. Zo zmesi vyformujeme salámu a zabalíme ju do potravinovej fólie. Dáme do chladničky vychladnúť a podávame.

Save

Mohlo by vás zaujímať

Citrónové sušienky

Citrónové sušienky

25 minútSuroviny na Citrónové sušienky: Na cesto: 250 g múky, 1 zarovnaná KL jedlej sódy, 100 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 1 KL citrónovej arómy,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach