Myšky z čokoládovej peny

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny:

4x kakaový veľký Pribináček (500 g), 8x Tyčinka Pribináček kokos, 100 ml smotany, 100 g kvalitnej čokolády, 60 g trstinového cukru, trubičky na fúziky, lentilky na oči a nos

Myšky z čokoládovej peny

Postup:

Vo vodnom kúpeli rozpustite smotanu s nalámanou čokoládou a cukrom. Nechajte odstáť a vychladnúť pri občasnom miešaní. Potom zľahka pridajte kakaové Pribináčky, veľmi nemiešajte, aby pena nespadla.

Penu rozdeľte do 4 pohárikov a dajte ich do chladničky aspoň na hodinu stuhnúť. Potom ozdobte. Kokosové Tyčinky použite ako ušká, trubičky na fúziky a lentilky na oči a nos. Myšky z čokoládovej peny sú hotové

Množstvo: 4 porcie

Doba prípravy: 40 minút + chladnutie

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach