Nepravý marcipán

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Nepravý marcipán 1

Suroviny:

150 g sušeného mlieka, 150 g Korunného práškového cukru, 2 PL medu, 2 PL oleja, cca 3 PL vody, 1 KL Mandľovej arómy

Nepravý marcipán

Postup:

Preosejeme práškový cukor do mlieka, pridáme med, mandľovú aromu, olej a podľa potreby vodu. Spracujeme do hmoty.

Nepravý marcipán 2

Suroviny:

140 g plnotučného sušeného mlieka, 140 g práškového cukru, 2 KL Mandľovej arómy, 1 bielko, 1 KL vlažnej vody

Postup:

Preosejeme práškový cukor do mlieka, pridáme mandľovú arómu, bielko a podľa potreby vodu. Spracujeme do hmoty. 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach