Škoricové koláčiky

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na škoricové koláčiky:

175 g masla, 200 g krupicového cukru, 1 polievková lyžica kyslej smotany, 250 g hladkej chlebovej múky, 1 čajová lyžička mletej škorice

Postup:

Zmäknuté maslo vyšľaháme do penista spolu so smotanou a cukrom. Nakoniec ručne vmiešame múku premiešanú so škoricou. Z cesta urobíme valec, ktorý zabalíme do mikroténovej fólie a necháme v chlade odstáť asi 2 hodiny.

Mohlo by vás zaujímať

Karobové koláčiky

Karobové koláčiky

50 minútKarobové koláčiky sú neodolateľné jednohubky s chuťou tmavého karobu. Suroviny na karobové koláčiky (rozpočet na 50 ks): Na cesto: 170 g hladkej múky 50 g… Čítaj ďaľej

Vyberieme z fólie a nakrájame na kolieska hrubé asi 5 mm. Poukladáme ich na papierom vyložený plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 10 minút. Radšej ich v rúre sledujte.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach