SPÄŤ
RAW recepty

Jablkovo-ďatlový trifle

Od: Henrieta Karabova 5.4.2015
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

Ďatlový krém: 15 medjool datlí, z toho 2 nadrobno nakrájané, 50 g makadamových orechov, vopred namočených, 5 PL citrónovej šťavy, voda podľa potreby
Vymixujeme datle s vodou, kešu orechami a citrónovou šťavou. Nakrájané datle primiešame do krému. Odložíme

Vanilkový krém: 150 g makadamových orechov, vopred namočených, 1 vanilkový struk, 80 ml ryžového mlieka, 50 ml kakaového masla, 50 ml javorového sirupu
Všetko spolu vymixujeme do hladkého krému. Odložíme.

Jablkovo-ďatlový trifle

Jablková vrstva: 4 jablká, perníkové korenie, citrónová šťava
Jablká nakrájame na maličké kúsky a necháme marinovať v citrónovej šťave zmiešanej s perníkovým korením.

Ozdoba: perníkové korenie, celý badyán
Jednotlivé vrstvy na seba naukladáme a podávame.

Autor:
Zuzana Frešo

Save

womangalérie VŠETKY