Flambovaný ananás so zmrzlinou

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na flambovaný ananás so zmrzlinou:

celý čerstvý ananás, 1 dcl rumu, maslo, hnedý cukor (med), biely jogurt, limetka, čerstvá mäta

Flambovaný ananás

Postup:

Čerstvý ananás okrájame. Ananás nakrájame na kolieska, vložíme na suchú panvicu a opražíme. Podlejeme rumom a flambujeme. Pridáme maslo a hnedý cukor (alebo med). Podávame teplé s jogurtovou polevou (jogurt zmiešaný s medom, limetkovou šťavou a nasekanou čerstvou mätou).

Mohlo by vás zaujímať

Exotická bábovka s ananásom

Patríte k tým, ktorí majú v obľube osvedčené recepty ? Skúste si upiecť starú dobrú a osvedčenú bábovku – ale tentoraz s ananásom. Táto exotická… Čítaj ďaľej

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach