Jahodový trojfarebný cheesecake

Doba prípravy 180 minútNáročnosť

Suroviny na jahodový trojfarebný cheesecake:

Korpus: 2/3 pohára naklíčenej a vysušenej pohánky (predáva ISWARI, prípadne strúhaný kokos ), 1/3 pohára ľanových semienok (čerstvo pomletých), ¾ pohára strúhaného kokosu, 1/8 čajovej lyžičky sol, 1-2 poháre ďatlí (asi 200 g), 4 cm kúsok červenej repy.

Krém: 100 g kešu orechov (namočených cez noc), 100 ml agáve/javorového sirupu, 200 ml kokosového oleja, 1 pohár čerstvých čučoriedok, ½ pohára nasekanej červenej repy, 400 g čerstvých jahôd

Ozdoba: Jahody

Jahodový trojfarebný cheesecake

Postup:

Korpus: Mixujeme najskôr všetky suché ingrediencie, potom pridáme ďatle a červenú repu. Hmotu vtlačíme na dno tortovej formy a vytvarujeme korpus.

Krém: V mixéri dohladka vymixujeme jahody, sirup, pridáme kokosový olej, orechy. Zmes si rozdelíme na tri časti. Jednu časť vylejeme na spodok formy a dáme stuhnúť do mrazničky. Do druhej časti primixujeme repu a nalejeme na stvrdnutú hmotu a opäť dáme do mrazničky. Tretiu časť vymixujeme s čučoriedkami a prlejeme ešte trocha kokosového oleja. Opäť nalejeme na stuhnutú časť torty. Ozdobíme a dáme do chladničky.

Jahodový trojfarebný cheesecake môžeme podávať.

Mohlo by vás zaujímať

RAW - Kokosová torta s marhuľami

RAW – Kokosová torta s marhuľami

120 minútSuroviny na RAW – Kokosová torta s marhuľami : Korpus RAW – Kokosová torta s marhuľami: 1 hrnček strúhaného kokosu, 200 g namočených sušených fíg, 3… Čítaj ďaľej

Save

Mohlo by vás zaujímať

Limetkový cheesecake

Limetkový cheesecake

V ničom nezaostáva za naozajstným cheesecakom. Limetkový cheesecake  má dokonca oproti cheesecaku jasnú výhodu! Rozhodne po ňom nepriberiete, pretože cottage cheese má iba symbolickú energetickú … Čítaj ďaľej

Save

Save

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach