Mandľové hrudky

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na mandľové hrudky:

250 g mliečnej čokolády, 250 g mandlí

Postup:

Čokoládu rozlámeme a roztopíme vo vodnom kúpeli. Mandle zalejeme vriacou vodou a po 1 -2 minútach ošúpeme. Osušíme a opražíme na panvici bez tuku. Trošku vychladnuté  primiešame do roztopenej čokolády.

Mohlo by vás zaujímať

Čokoládová klobása

40 minútČokoládová klobása – suroviny: 30 g lieskovce, 30 g mandle, 30 g vlašské orechy, 100 ml panenského kokosového oleja, 100 ml kakaového masla, 100 g… Čítaj ďaľej

Keď hmota začne hustnúť, lyžičkou z nej tvarujeme malé hrudky, ktoré kladieme na tácku vyloženú alobalom. Necháme na chladnom mieste vychladnúť. Stuhnuté hrudky poukladáme do papierových košíčkov.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach