20 minút
Suroviny ( rozpočet vystačí na asi 4 porcie ):
Na dezert: 1 balíček Panna Cotty čokoládovej Dr. Oetker, 250 ml plnotučného mlieka, 250 ml smotany na šľahanie
Na ozdobenie: 250 ml smotany na šľahanie, 1 balíček Smeta-fixu, Topping čokoládový, 1 zarovnaná PL preosiateho kakaa, cukor na vytvorenie vzorov
Ešte potrebujeme: 4 malé tanieriky, elektrický ručný šľahač
Postup:
Na prípravu dezertu uvaríme Panna Cottu s mliekom a smotanou podľa návodu na obale. Odložíme do chladničky a necháme stuhnúť. Panna Cottu vyklopíme na malé tanieriky. Na ozdobenie vyšľaháme smotanu so Smeta-fixom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Dezert dozdobíme šľahačkou, toppingom, práškovým kakaom a vzorom vytvoreným z karamelu.
Tip:
Namiesto čokoládového toppingu môžeme použiť ovocie alebo marmeládu.