Tvarohový krém s višňami

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny:

250 g tvarohu, 2 polievkové lyžice minerálnej vody, 1 polievková lyžica vanilkového cukru, 4 polievkové lyžice kompótových višní, 2 polievkové lyžice šťavy z čerešňového kompótu, 4 polievkové lyžice červeného vína, 1 polievková lyžica škrobovej múčky

Tvarohový krém s višňami

Postup:

Višne vykvostkujeme, zalejeme šťavou a vínom. Vmiešame škrobovú múčku a za stále miešania necháme prevrieť asi 3 minúty. Tvaroch rozmiešame metličkou  s minerálkou a cukrom. Do misiek rozdelíme tvaroh a zalejeme višňovou omáčkou. Podávame ozdobené piškótami a mätou.

Tvaroch môžete použiť aj ako plnku do palaciniek a višňovú omáčku môžete podávať aj spolu s lievancami.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach