SPÄŤ
Torty

Torta z kyslej pochúťkovej smotany

Od: Henrieta Karabova 27.8.2013
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Nepečená rýchla torta z kyslej pochúťkovej smotany

Suroviny:
3 pochúťkové smotany, 2 balíčky piškót, 6 lyžíc práškového cukru, broskyňový kompót, kakao, 3 vanilkové cukry, strúhaná čokoláda.
Torta z kyslej pochúťkovej smotany
Postup:
Dve smotany vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom, do jednej pridáme aj kakao. Na dno tortovej formy rozložíme v jednej vrstve piškóty a pokvapkáme ich kompótovou šťavou. Zalejeme ich polovicou bieleho smotanového krému a  poukladáme vrstvu nakrájaných ošúpaných broskýň . Nasleduje ďalšia vrstva piškót, opäť ich pokvapkáme kompótovou šťavou, zalejeme  tmavým smotanovým krémom a pokladieme broskyne . Nasleduje opäť vrstva piškót poliatych kompótovou šťavou a druhou polovicou svetlého smotanového krému. Necháme minimálne dve hodiny stuhnúť v chlade. Potom opatrne odstránime boky tortovej formy a vrch torty posypeme strúhanou čokoládou, prípadne ozdobíme plátkami broskýň.

womangalérie VŠETKY