15 minút
Suroviny:
10 dkg Korunného práškového cukru, 30 dkg hladkej múky, 1 smetol, 1 celé vajce, 1 balenie vanilkového cukru
Piškótové cesto: 8 vajec, 25 dkg Korunného kryštálového cukru, 25 dkg hladkej múky, 1 PL vody
Plnka: 1 kg tvarohu, 2-3 žĺtky, 1 bal. vanilkového cukru, 1-2 balenia hrozienok, postrúhaná kôra z citróna
Postup:
Spolu dobre spracujeme, rozvaľkáme a dáme na vymastený pomúčený plech upiecť na polovicu. Cesto potom necháme vychladnúť. Až potom dávame tvarohovú plnku dobre vymixovanú. Na vrch striekame z mikroténového sáčku piškótovú hmotu na tvarohovú plnku a dopečieme v horúcej rúre.