Dip s olivami

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na dip s olivami ( rozpočet na 4 porcie ):

6 lyžíc vykôstkovaných čiernych olív, 4 lyžice tatárskej omáčky, 2 lyžičky vínneho octu, soľ, korenie, 1 strúčik cesnaku, čerstvé oregano alebo tymián

Dip s olivami

Postup:

Olivy nasekáme najemno. Zmiešame s tatárskou omáčkou a prelisovaným cesnakom, dochutíme octom, soľou, korením a nasekanou bylinkou. Necháme aspoň hodinu odležať.

Mohlo by vás zaujímať

Dip z červenej fazule

15 minútSuroviny na dip z červenej fazule: 100 g kvalitnej anglickej slaniny, 1 veľkú cibuľu, 200 g domäkka uvarenej červenej fazule, 1 väčšiu rajčinu, 4 lyžice… Čítaj ďaľej

Omáčka sa hodí k pečenej zelenine, k rybe alebo ku grilovanému pečivu

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach