Studená tvarohová omáčka

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Studená tvarohová omáčka – suroviny:

125 ml bieleho nízkotučného jogurtu, 100 g tvarohu, medzi prsty soli, 1 čajová lyžička citrónovej šťavy, polovica čajovej lyžičky kryštálového cukru, 1 polievková lyžica posekanej petržlenovej vňate.

Postup:

Všetky suroviny rozmixujeme. Omáčkou môžeme poliať varený karfiol, brokolicu alebo mrkvu a podávať s bielym pečivom ako desiatu alebo predjedlo.

Mohlo by vás zaujímať

Smotanový dip s čerstvou pažítkou

15 minútSuroviny na smotanový dip s čerstvou pažítkou: pochúťková smotana, pažítka, cesnak, soľ, čierne korenie Postup: Pochúťkovú smotanu vysľaháme so soľou, čiernym korením a nasekanou pažítkou,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach