Grilovaná zelenina s avokádovým dressingom

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):

4 papriky, 2 cukety, 1 väčší fenikel, 2 zväzky reďkoviek, 4 PL oleja Raciol s cesnakom, bazalkou a sušenými paradajkami, 1 avokádo, 1 biely jogurt, 100 g balkánskeho syra, šťava z 1 citróna, pár lístkov čerstvej mäty, pár lístkov petržlenovej vňate, soľ, čierne mleté korenie

Grilovaná zelenina

Postup:

Zeleninu nakrájame na väčšie kúsky, osolíme, okoreníme a potrieme ochuteným repkovým olejom. Ugrilujme z jednej aj z druhej strany.

Avokádo rozmixujeme v mixéri spolu s jogurtom, balkánskym syrom, šťavou z citróna. bylinkami a mletým čiernym korením, kým nevytvoríme hladký dressing.

Grilovanú zeleninu podávame s avokádovým dressingom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach