Pstruh na grile

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny na recept Pstruh na grile:

4 pstruhy, 2 žĺtky, 1 lyžička horčice, 150 ml oleja, 75 g smotanového jogurtu, šťava z 1/2 citróna, tymián, biele korenie, soľ, 4 bobkové listy, 2 strúčiky cesnaku

Pstruh na grile

Postup:

V miske zmiešame žĺtky s horčicou, postupne prilejeme 125 g oleja a rozmiešame. Pridáme jogurt a citrónovú šťavu, dochutíme soľou a korením. Vznikla nám citrónová majonéza. Ryby omyjeme, do vnútra každej dáme trocha tymiánu a jeden bobkový list. Cesnak roztlačíme, zmiešame so zvyškom oleja a zmesou potrieme povrch rýb. Položíme na alobal a grilujeme za stáleho obracania asi 20 minút. Podávame spolu s citrónovou majonézou.

Mohlo by vás zaujímať

Pečený pstruh s bylinkovou smotanou

Energia: 512 kcal.Ponúkame vám recept na výbornú rybu: Pečený pstruh s bylinkovou smotanou Suroviny na pečený pstruh s bylinkovou smotanou (rozpočet pre 2 osoby): 2 pstruhy… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach