SPÄŤ
Jedlá bez mäsa

Hubová sekaná

Od: Pavol Cvengroš 15.8.2017
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

300 g čerstvých húb, 6 rožkov, 220 ml vlažného mlieka, 1 polievková lyžica masti, 2 polievkové lyžice detskej krupice, 5 strúčikov cesnaku, 3 vajíčka, 1 veľká cibuľa, 1 čajová lyžička soli, 1 čajová lyžička pomiešanej majoránky a mletého čierneho korenia

Postup:

Na menšie kúsky nakrájané huby podusíme ich spolu s na malé kúsky nakrájanou cibuľou na masti asi 5 minút. Rožky si medzitým nakrájame na kocky a zalejeme mliekom, aby zmäkli. Vajíčka vyšľaháme so soľou a korením. Pridáme k nim popučený cesnak, huby s cibuľou a nakoniec rožky. Zo zmesi vyformujeme malé fašírky, ktoré vypražíme na oleji.

Podávame s paradajkou a paprikou alebo s čerstvo nastrúhanou mrkvou.

Autor: Silvia Bodláková

womangalérie VŠETKY