Grilovacie marinády

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Medovo – horčicová marináda 

Suroviny:

125 ml repkového oleja Raciol, 125 ml dijonskej horčice, 125 ml medu, 1 ČL granulovaného cesnaku, 2-3 vetvičky čerstvého rozmarínu nakrájaného na jemno

Postup:

V miske zmiešajme všetky suroviny a používame ako marinádu na bravčové alebo  kuracie mäso.

Bylinková marináda

Suroviny:

200 ml repkového oleja Raciol, 80 ml sójovej omáčky, šťava z ½ citróna, 2 PL worchesterovej omáčky, 2 PL sušeného oregana, 2 PL sušenej bazalky, 2 PL sušeného tymianu, 1 PL granulovaného cesnaku

Postup:

Všetky suroviny dobre premiešame a použijeme ako marinádu predovšetkým na hovädzie mäso a zeleninu.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach