Bravčová panenka v kuracej kruste

Doba prípravy 40 minútNáročnosť

Bravčová panenka v kuracej kruste – suroviny:

0,5 kg bravčová panenka, 150 g kuracie prsia, 50 g smotana šľahačková, 25 g tekvicové semiačka, soľ, korenie, 75 g mrkva, 75 g petržlen, 50 g cherry paradajky, 50 g reďkovka, 50 g šampiňóny, 75 g brokolica, 50 g špargľa, 1 kg zemiaky, 50 g olivový olej, soľ, korenie

Bravčová panenka v kuracej cruste

Postup:

Kuracie prsia rozmixujeme spolu so smotanou na jemnú faš, ktorú dochutíme soľou, korením a tekvicovými semiačkami. Bravčovú panenku odblaníme a spolu s kuracou fašou zabalíme do fólie. Mäso pripravujeme v parnej rúre  asi 30 minút a zeleninu so zemiakmi 15 minút. Bravčová panenka v kuracej kruste je hotová.

Mohlo by vás zaujímať

Pečená bravčová panenka s feniklom a cesnakom

Pečená bravčová panenka s feniklom a cesnakom

35 minútSuroviny na pečenú bravčovú panenku s feniklom a cesnakom: 12 olúpaných strúčikov cesnaku, 3 – 4 feniklové hľuzy, nakrájané na osminky, 3 lyžice olivového oleja,… Čítaj ďaľej

Pred podávaním pokvapkáme zeleninu olivovým olejom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach