Trhané bravčové mäso z kolena

Doba prípravy 120 minútNáročnosť

Suroviny na trhané bravčové mäso z kolena:

predvarené koleno

Marináda: kečup, rajčinový pretlak, soľ, nové korenie, bobkový list, cesnak, cibuľa, čierne pivo

Postup:

Bravčové koleno si predvaríme cca 1 hodinu v tlakovom hrnci.  Po vychladnutí ho vykostíme, nakrájame a vložíme do marinády, ktorú si pripravíme zmiešaním kečupu, rajčinového pretlaku, soli, korenia, plátkami cesnaku, piva, bobkového listu. Necháme cez noc odležať. Na oleji opečieme kolieska cibule, pridáme časť marinády a chvíľku prevaríme.

Mohlo by vás zaujímať

Bravčové rebierko s fazuľou

90 minútEnergia: 907 kcal.Suroviny na bravčové rebierko s fazuľou: 500 g bielej fazule, 500 g bravčových rebierok, 200 g mrkvy, 1 pór, 4 párky, soľ, mleté čierne… Čítaj ďaľej

Koleno so zvyškom marinády preložíme do pekáča, zalejeme prevarenou časťou marinády  a dáme piecť. Podávame s opečenými zemiakmi a zeleninou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach