60 minút
Suroviny na miešaný mäsový tanier (rozpočet na 4 porcie):
3 plátky bravčového mäsa, 2 plátky jahňacieho mäsa, 2 plátky kuracích pŕs, soľ, 2 cibule, mleté čierne korenie, 4 strúčiky cesnaku, mletá sladká červená paprika, kečup, paradajkový pretlak, olej, vývar
Postup:
Očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme na kúsky nakrájané bravčové mäso s jahňacím mäsom. Posolíme, okoreníme, poprášime mletou sladkou červenou paprikou a opečieme.
Mohlo by vás zaujímať
Zalejeme vývarom a pod pokrievkou necháme dusiť. Asi po 40 minútach pridáme nakrájané plátky cesnaku, pokrájané kuracie mäso, kečup, lístky tymianu a paradajkový pretlak. Premiešame a udusíme domäkka. Mäsový tanier podávame s kyslou smotanou, ozdobený lístkami tymianu.