Miešaný mäsový tanier

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Suroviny na miešaný mäsový tanier (rozpočet na 4 porcie):

3 plátky bravčového mäsa, 2 plátky jahňacieho mäsa, 2 plátky kuracích pŕs, soľ, 2 cibule, mleté čierne korenie, 4 strúčiky cesnaku, mletá sladká červená paprika, kečup, paradajkový pretlak, olej, vývar

Postup:

Očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme na kúsky nakrájané bravčové mäso s jahňacím mäsom. Posolíme, okoreníme, poprášime mletou sladkou červenou paprikou a opečieme.

Mohlo by vás zaujímať

žltá cuketa

Grilované cuketové špízy s kuracím mäskom

25 minútŽltá cuketa rozžiari váš gril farbami Kotleta, prsíčka či krkovička sú stálicami pri takmer každom letnom grilovaní. Ale čo tak svoj večer s priateľmi trocha ozvláštniť?… Čítaj ďaľej

Zalejeme vývarom a pod pokrievkou necháme dusiť. Asi po 40 minútach pridáme nakrájané plátky cesnaku, pokrájané kuracie mäso, kečup, lístky tymianu a paradajkový pretlak. Premiešame a udusíme domäkka. Mäsový tanier podávame s kyslou smotanou, ozdobený lístkami tymianu.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach