Ostré mleté mäso

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny (rozpočet pre 10 osôb):

800 g zelenej papriky, 2 feferónky, 200 g cibule, 1 kg miešaného mletého mäsa, 800 g paradajok, 4 strúčiky cesnaku, 200 g zelených olív, soľ, mleté čierne korenie, trocha muškátového kvetu, ocot, olej

Ostré mleté mäso

Postup:

Papriku, feferóny a cibuľu očistíme a pokrájame. V hrnci zohrejeme olej a mleté mäso na ňom za stáleho miešania opražíme. Pridáme cibuľu, papriku, feferóny a paradajky. Varíme asi 20 minút. Cesnak očistíme, pretlačíme a pridáme do zmesi. Nakoniec primiešame olivy, okoreníme, osolíme a dochutíme muškátovým kvetom. Podávame s ryžou

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach