Suroviny ( rozpočet na 4 porcie):
zmes korenia na pečené kura podľa chuti, 20 g olivový olej, soľ, biele korenie, sušený petržlen, ocot, 200 g kuracie prsia, 60 g krabie tyčinky, 200 g dyňa naložená v sladkokyslom náleve, 80 g šampiňóny, 160 g ananás, 80 g mandarínky, 120 g kyslá smotana, 10 g horčica, ďumbier, čerstvý kôpor, kari, listové šaláty podľa sezóny, 20 g ríbezľová marmeláda, 100 g tatárská omáčka
Postup:
Kuracie mäso nakrájame na kocky, ochutíme zmesou korenia na pečené kura a opečieme na olivovom oleji. Dyňu necháme odkvapkať a nakrájame na kocky. Šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Ananás nakrájame na kúsky a mandarínky rozdelíme na mesiačiky. Všetky suroviny pridáme k mäsu a dobre spoločne premiešame. Kyslú smotanu zmiešame s horčicou, dochutíme ďumbierom, petržlenom, kari, ríbezľovou marmeládou, soľou, bielym korením a vmiešame tatárskou omáčku s chrenom a paradajkami. Pripravenú zmes dáme na šalát. Ozdobíme šalátovými listami a kôprom.