45 minút
Suroviny na grilovaný kurací steak s avokádovo-hráškovým šalátom:
kuracie prsia, soľ, čierne korenie, cesnak, tymian, hrášok, avokádo, limetková šťava, rímsky šalát, rukola, olivový olej, dijonská horčica, med
Postup:
Steaky nasolíme, nakoreníme a ugrilujeme spolu so strúčikom cesnaku a vetvičkou tymianu. Hrášok nalúpeme a minútu uvaríme v osolenej vode, aby nám zmäkol. Scedíme a pridáme k avokádu, ktoré sme očistili a vnútro bez kôstky sme nakrájali na malé kocky – cca 0,5 cm. Pokvapkáme limetkovou šťavou, pridáme soľ a čierne korenie podľa chuti.
Mohlo by vás zaujímať
Podávame na liste rýnskeho šalátu a celé dochutíme horčicovo – medovým dressingom, ktorý si pripravíme zo 100 ml olivového oleja, 30 ml dijónskej horčice a 20 ml tekutého medu.