Grilovaný kurací steak s avokádovo-hráškovým šalátom

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Suroviny na grilovaný kurací steak s avokádovo-hráškovým šalátom:

kuracie prsia,  soľ, čierne korenie, cesnak, tymian,  hrášok,  avokádo,  limetková šťava,  rímsky šalát, rukola,  olivový olej,  dijonská horčica, med

Postup:

Steaky nasolíme, nakoreníme a ugrilujeme spolu so strúčikom cesnaku a vetvičkou tymianu. Hrášok nalúpeme a minútu uvaríme v osolenej vode, aby nám zmäkol. Scedíme a pridáme k avokádu, ktoré sme očistili a vnútro bez kôstky sme nakrájali na malé kocky – cca 0,5 cm. Pokvapkáme limetkovou šťavou, pridáme soľ a čierne korenie podľa chuti.

Mohlo by vás zaujímať

Kurací sendvič s avokádom

15 minútEnergia: 449 kcal.Suroviny na kurací sendvič s avokádom ( rozpočet na 4 porcie ): 400 g kuracích pŕs, soľ, drvené korenie, 2 lyžice olivového oleja, 8… Čítaj ďaľej

Podávame na liste rýnskeho šalátu a celé dochutíme horčicovo – medovým dressingom, ktorý si pripravíme zo 100 ml olivového oleja, 30 ml dijónskej horčice a 20 ml tekutého medu. 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach