Kačasie prsia na víne

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Suroviny na kačasie prsia na víne:

2 kusy kačacích pŕs s kožou, 50 ml červeného vína, 2 strúčiky cesnaku, 200 g póru, 1 čajová lyžička Solamylu, medzi prsty mletého čierneho korenia, medzi prsty soli

Postup:

Prsia osolíme a okoreníme. Položíme ich do panvice dole kožou. Prikryjeme a na miernom plameni pečieme asi 5 minút. Pridáme očistený cesnak a na malé kúsky nakrájaný pór. Prikryjeme a ďalej dusíme asi pol hodiny.

Mohlo by vás zaujímať

Kačka na rozmaríne

60 minútKačka na rozmaríne je chutné jedlo, ktoré sme si u nás doma obľúbili. Kačka na rozmaríne – suroviny: 2 kačacie prsia s kosťou a kožou, medzi prsty… Čítaj ďaľej

Mäso vyberieme. Do zeleniny vmiešame víno zmiešané so Solamylom. Dobre premiešame, za stáleho miešania varíme asi 2 – 3 minúty. Vrátime do zeleninovej zmesi mäso. Prehrejeme. Podávame s varenou ryžou.

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach