SPÄŤ
Hydina

Kuracie farrotto

Od: Henrieta Karabova 6.8.2018
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny na kuracie farotto:

kuracie prsia bez kože a kosti, 2 lyžice olivového oleja, ¼ hrnčeka červenej cibule, 1 hrnček nakrájanej žltej tekvice, ½ hrnčeka suchej pšenice farro, 1 polievková lyžica nakrájanej petržlenovej vňate, 1 lyžica strúhaného parmezánu

 Kuracie farrotto

Postup:

Mäso pácujeme v oleji s korením a soľou, potom ho nakrájame na kocky. Opečieme cibuľu a tekvicu na oleji, vmiešame farro. Pridáme 2/3 šálky vody, privedieme do varu, premiešame a znížime teplotu. Prikryjeme pokrievkou a necháme variť dvadsať minút. Respektíve kým nebude pšenica mäkká. Primiešame kuracie mäso, petržlen a strúhaný syr. Môžeme podávať.

womangalérie VŠETKY