Kuracie kúsky plnené údeným oštiepkom

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny:

2 ks kuracích pŕs, 10 špenátových listov, 6 kúskov údeného, oštiepka, soľ a korenie, sójová omáčka, ½ ČL tymiánu, 2 PL oleja

Kuracie kúsky plnené údeným oštiepkom

Postup:

Kuracie kúsky marinujeme v oleji, sójovej omáčke, korení a soli asi 1 hodinu. Potom ich necháme odkvapkať, posypeme ich tymiánom, narežeme, naplníme listami špenátu a oštiepkom a prudko opražíme na panvici. Následne mäso odložíme, do výpeku pridáme zvyšok marinády, trošku vody a privedieme do varu. Touto omáčkou prelejeme mäsko a podávame s basmati ryžou a šalátom. Dobrú chuť!

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach