SPÄŤ
Hydina

Kuracie mäso s paprikou a klíčkami

Od: Pavol Cvengroš 27.6.2017
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):

600 g uvarenej ryže, 500 g kuracích pŕs, 120 g farebných paprík, 100 g cibuľky, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, olivový olej, 80 g klíčkov lucerky siatej, kúsky čakanky, pažítka

Kuracie mäso s paprikou a klíčkami

Postup:

Kuracie prsia pokrájame na menšie kúsky, ktoré posolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme vegetou a pokvapkáme olivovým olejom. Premiešame a na chladnom mieste necháme 15 minút odstáť. Farebné papriky a cibuľku pokrájame na menšie kúsky. Odležané kuracie kúsky opečieme spolu s nakrájanými farebnými paprikami a s cibuľkou na oleji do mäkka. Do uvarenej ryže pridáme opečenú zmes. Posypeme klíčkami lucerky siatej, nasekanou pažítkou a ozdobíme kúskami čakanky.

womangalérie VŠETKY