SPÄŤ
Hydina

Kuracie prsia so zeleninou a tofu

Od: Henrieta Karabova 26.2.2017
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

Kuracie prsia, 80 g tuku, 100 g šampiňónov, 80 g rajčinového pretlaku, 1 kocka bujónu, 100 g zeleru, 1-2 strúčiky cesnaku, 100 g sterilizovaného hrášku, 100 g sterilizovanej kukurice, 1 kápia, 1 pór, 50 g údeného tofu, soľ, mleté biele korenie, petržlenová vňať

Kuracie prsia so zeleninou

Postup:

Mäso opražíme na tuku, pridáme šampiňóny so slaným nálevom, kocku bujónu a rajčinový pretlak. Zeler nastrúhame najemno, cesnak prelisujeme a obe zmesi primiešame k mäsu. Podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké pridáme papriky nakrájané na pásiky, pór na kolieska a ešte chvíľu dusíme. Hotové osolíme a okoreníme. Pred podávaním posypeme strúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinou.

womangalérie VŠETKY