Prstienky morskej panny so zemiakovým pyré

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Rybie filé plnené zeleninou pre 4 osoby

Suroviny:

rybie filé 400 g, Mexická zeleninová zmes 300 g, cibuľa 100 g, ovsené vločky 100 g, smotana 100 g, mletá paprika 20 g, korenie (typu Vegeta) 20 g, aníz 10 g, olej 50 g, zemiaková kaša 500 g, listový špenát mrazený 100 g, maslo 50 g, mlieko 150 g, soľ

Prstienky morskej panny so zemiakovým pyré

Postup:

Papriku, korenie a mletý aníz premiešame so smotanou. Omáčkou prelejeme rozmrazené osolené filé a necháme asi 1 hodinu marinovať. Z filé tvoríme krúžky, ktoré kladieme na plech. Zeleninu zmiešame so zvyškom omáčky, ovsenými vločkami a orestovanou cibuľou, ktorú sme nakrájali na kocky.
Vytvorenou zmesou plníme rybí krúžky. Pečieme asi 30 minút pri 180 °C.

Z uvarených zemiakov urobíme obvyklým spôsobom kašu, do ktorej pridáme nakrájaný, krátko orestovaný špenát Bonduelle.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach