Rímsky šalát s krevetami

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na rímsky šalát s krevetami:

150 g lúpané malé krevety, 200 g rímsky šalát, 100 g čierne olivy bez kôstok, 200 g tatárskej omáčky s chrenom a paradajkami, 100 g sherry paradajky, šťava z citrónu podľa chuti

https://www.shutterstock.com/

Postup:

Krevety umyjeme, osolíme a opečieme na olivovom oleji, pridáme štipku korenia alebo chilli. Umytý šalát nakrájame alebo natrháme. Pridáme čierne olivy, rozpolené cherry paradajky, citrónovú šťavu a nakoniec krevety. Dochutíme tatárskou omáčku s chrenom a paradajkami.

Mohlo by vás zaujímať

Šalát z raja

20 minútSuroviny na šalát z raja: 200 g čerstvej rukoly, 2 čerstvé mangá, 2 čerstvé avokáda, 200 g mozzarelly šťava z dvoch limetiek, čerstvé červené chilli… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach