SPÄŤ
Varíme ryby

Slané palacinky plnené s ragú z Aljašského lososa, gratinované holandskou omáčkou

Od: Pavol Cvengroš 14.1.2018
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

200 g palacinkové cesto slané, 2 krabičky Aljašského lososa vo vlastnej šťave, 100 g pór, 50 g hladkej múky, 100 g krevetky, 50 g kôpor, 150 g mlieka, 100 g oleja, 100 g masla, 300 g holandská omáčka, morská soľ, biele korenie, citrónová šťava

Slané palacinky plnené s ragú z Aljašského lososa

Postup:

Najskôr si pripravíme ragú – na jemno pokrájaný pór orestujeme na oleji, pridáme mäso z Aljašského lososa, krevetky, osolíme, pridáme biele korenie, zaprášime hladkou múkou, orestujeme, pridáme mlieko a trochu prevaríme a podľa chuti okoreníme. Na teflonovej panvici si upečieme veľké slané palacinky, plníme ich pripravenou zmesou, prekrojíme na polovicu, vložíme do zapekacej misky – prelejeme holandskou omáčkou a pomaly gratinujeme – 5-7 minút.

womangalérie VŠETKY