Treska so zelenými fazuľkami a paprikou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Treska so zelenými fazuľkami a paprikou – suroviny:

4 porcie tresky, 200 g zelených fazuliek (nie struky, ale nezrelé zelené plody), zeleninový bujón, 1 červená paprika, 2 lyžice olivového oleja, ligurček, citrón alebo limetka.

Postup:

Tresku pokvapkáme citrónom, potrieme nasekaným ligurčekom a na olivovom oleji sprudka opečieme. Potom dáme dopiecť do rúry. Podlievame zeleninovým bujónom, aby ryba nevyschla.

Mohlo by vás zaujímať

Treska v omáčke s horčicou a karí korením

30 minútEnergia: 388 kcal.Treska v omáčke s horčicou a karí korením – suroviny (rozpočet pre 4 osoby): 800 g filé z tresky, 1 lyžica citrónovej šťavy,1 cibuľa,… Čítaj ďaľej

Papriku nakrájame na kocky, pridáme k nej fazuľky a uvaríme v pare. Potom pridáme k rybe a necháme dopiecť.

Tip:
Môžete podávať so zemiakmi alebo s tmavou bagetou

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach