Treska zapečená s paradajkou a fetou

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny:

150 g rybieho filé z tresky, 1–2 paradajky, 30 g tvrdého syra napríklad feta, vetvička čerstvého rozmarínu, 80 g zemiakov, štipka soli, čerstvé mleté korenie

Treska zapečená s paradajkou a fetou

Postup:

Rybacie mäso opláchneme a osušíme, osolíme ho a okoreníme. Paradajku pokrájame na menšie kúsky, syr pokrájame na kocky. Na rybu poukladáme paradajky, pridáme vetvičku rozmarínu a posypeme syrom. Dáme do predhriatej rúry a pečieme mierne podliate vodou. Očistené zemiaky uvaríme, do vody môžeme vložiť zopár strúčikov cesnaku, ktorý zemiaky príjemne prevonia. Uvarené zemiaky roztlačíme. Podávame spolu s upečenou rybou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach