Zapečené strigoloni s aljašským lososom, paradajkami a mozzarelou

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny:

2 ks aljašského lososa, 0,1 kg paradajok, 0,05 kg šalotky, 0,01 kg bazalky, 0,1 kg mozzarelly, 0,05 l olivového oleja, 0,5 kg cestovín strigoloni, 0,2 l smotany, 0,05 kg parmezánu, 0,01 kg cesnak, soľ, mleté čierne korenie

Zapečené strigoloni

Postup:

Paradajky orestujeme na šalotke a cesnaku. Pridáme lososa, mozzarellu, bazalku, soľ a korenie. Všetko spolu zamiešame s uvarenými cestovinami. Zo smotany a parmezánu si urobíme omáčku, ktorou zalejeme cestoviny v miske a zapekáme cca 15 min.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach