Kapustová omeleta

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Kapustová omeleta – suroviny:

250 g hlávkovej kapusty, 1 cibuľa, rasca, 4 vajcia, soľ, olej, mleté čierne  korenie

Postup:

Na panvici speníme nadrobno nakrájanú cibuľu,  pridáme najemno postrúhanú kapustu, osolíme, okoreníme rascou a spolu podusíme. Vajcia rozšľaháme, osolíme, okoreníme, nalejeme na kapustu a pomaly necháme stuhnúť na omeletu.

Mohlo by vás zaujímať

Vaječná omeleta so šunkou a syrom

20 minútVaječná omeleta so šunkou a syrom – suroviny: 2 vajíčka, soľ, olej, mlieko, syr, šunku, Postup: Do taniera rozbijeme 2 celé vajíčka. Osolíme ich. Pridáme… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach