Rezance so slaninou, olivami a ovčím syrom

Doba prípravy 15 minútEnergia: 777 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota jednej porcie: 777 kcal, 3263 kJ

Suroviny (rozpočet na 4 porcie):

50 dkg Tagliatelle, 15 dkg prerastenej slaninky, 10 dkg ovčieho syra, 1 malá cibuľka, 15 dkg čiernych olív, bazalka, 1/8 l vývaru, soľ, korenie, olej, maslo

Rezance so slaninou

Postup:

Slaninu a ovčí syr pokrájame na kocky, olivy vykôstkujeme, cibuľu posekáme nadrobno. Rozpálime po 1 polievkovej lyžici oleja a masla. Pridáme slaninu, cibuľu, ktoré opražíme, pridáme olivy a krátko spolu popražíme. Prilejeme vývar. Necháme omáčku zovrieť a ochutíme soľou a mletým korením. Do omáčky pridáme uvarené cestoviny, ovčí syr, bazalku a všetky prísady dôkladne premiešame. Podávame

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach