Suroviny na karfiolovú polievku s bylinkami:
250 g karfiolu, 1 cibuľa, soľ, petržlenová vňať, mletá rasca, mleté čierne korenie, voda, trochu olivového oleja.
Postup:
Nadrobno nakrájanú cibuľku osmažíme na oleji, pridáme karfiol, ktorý sme rozobrali na ružičky, trochu spolu osmažíme, podlejeme vodou a uvaríme. Časť karfiolu si odložíme, zvyšok rozmixujeme – stačí aj ponorným mixérom. Dochutíme soľou, bylinkami, korením a rascou a pridáme kúsky odloženého karfiolu.
Tip redakcie:
Na prípravu tohoto jedla môžete použiť korenie od spoločnosti SanusVia, ktoré je v bio kvalite, má zaručený pôvod a kvalitu. Je balené bez glutamanu, soli a iných prísad. Kvalitné korenie má samo o sebe prirodzenú silu, vôňu a chuť, inú než na akú ste bežne zvyknutí z obchodných reťazcov.
Korenie je špeciálne balené v originálnych papierových škatuľkách, ktoré sú zároveň aj koreničkami. Škatuľky alebo koreničky si môžete uložiť do štýlovej drevenej kazety tak, aby ste ich mali stále na očiach a vždy poruke ?. Alebo si ich uložíte jednoducho doma do zásuvky.
Tak nechajte sa inšpirovať !!! ??
Koreničky a Štýlová drevená kazeta
Autor: Janka Trebulová