Polievka z cíceru

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Polievka z cíceru – suroviny ( rozpočet na 5 porcii ):

100 g šalotka, 1 ks póru, 1 dcl olivového oleja, 250 g cicerová konzerva, 1 l smotana na varenie, 350 g zemiakov,  100 g parmezanu, soľ čierne korenie celé

Polievka z cíceru

Postup:

Šalotku a pór očistíme, pokrájame na kúsky a opečieme na olivovom oleji do zlatista. Pridáme cícer z konzervy, premiešame a trocha poopekáme. Pridáme zemiaky, zalejeme smotanou na varenie, dochutíme soľou a čiernym korením a povaríme. Polievku podávame posypanú parmezánovými hoblinami.

Mohlo by vás zaujímať

Cícerová polievka

20 minútEnergia: 131 kcal.Cícerová polievka – suroviny (rozpočet pre 4 osoby): 300 g sterilizovaného cíceru, 150 g koreňovej zeleniny na polievku, 2 cibule, 50 g masla, 4… Čítaj ďaľej

Autor: Andrej Saturi

Mohlo by vás zaujímať

Vegetariánske čili s pohánkou

Vegetariánske čili s pohánkou

Chilli  con carne poznáme ako klasické mexické jedlo s hovädzím mäsom, fazuľou a kukuricou. Pikantné, sýte, s množstvom chutnej šťavy. Ja nie vždy mám chuť na niečo … Čítaj ďaľej


Save

Save

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach