Polievka z údeného mäsa

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Polievka z údeného mäsa – suroviny (rozpočet pre 4 osoby):

zvyšky z uvareného údeného mäsa, údený vývar v kocke, 2 l vody, 4-6 krajcov chleba, 1/3 sáčika mrazenej zeleniny, soľ, čierne korenie, nové korenie

Postup:

Vo vode rozpustíme dve kocky údeného bujónu. Pridáme nadrobno pokrájané údené mäso a mrazenú zeleninu. Okoreníme a niekoľko minút necháme variť. Chlieb nakrájame na kocky a opražíme. Takto pripravený chlieb dáme na tanier a zalejeme horúcou polievkou.

Mohlo by vás zaujímať

Vývar z údeného mäsa s chilli

90 minútSuroviny na vývar z údeného mäsa s chilli: 500 g hovädzích kostí, 300 g mrkvy, 200 g petržlenu, 200 g kalerábu, 200 g zeleru, soľ… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach