45 minút
Suroviny:
1 stredne veľká cibuľa, 2 veľké sladké zemiaky, 1 strúčik cesnaku, zeleninový vývar, 100 ml BIO kokosového mlieka, 2 cm zázvoru, soľ, čierne korenie, lístky koriandra.
Postup:
Na panvicu dáme olivový olej, pridáme jemne nakrájanú cibuľu a opečieme dozlata. Pridáme strúčik pretlačeného cesnaku, sladké zemiaky, zeleninový vývar. Privedieme do varu. Varíme asi 20 minút, pridáme nahrubo nakrájaný zázvor. Varíme ešte asi 10 minút, alebo pokiaľ nie sú zemiaky mäkké. Necháme trochu vychladnúť, rozmixujeme a dochutíme soľou a čiernym korením. Pridáme kokosový krém a ešte privedieme do varu. Podávame posypané posekanými lístkami koriandra.
Autor: Janka Trebuľová