Čili chlieb

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Suroviny na čili chlieb:

1 cibuľa, 4 polievkové lyžice oleja, 400 g mletého mäsa, 1/2 l vody, soľ, mleté čierne korenie, čili prášok, 1 paprika, 1 konzerva kukurice, 2 konzervy fazule, 1 okrúhly chlieb

Čili chlieb
https://www.shutterstock.com

Postup:

Cibuľu ošúpeme, nakrájame a opražíme, pridáme mleté mäso a opečieme. Zalejeme vodou. Osolíme, okoreníme, primiešame čili prášok a necháme zovrieť. Varíme asi 5 minút, za občastného miešania. Umyjeme a očistíme papriku, nakrájame na pásiky, kukuricu a fazuľu zlejeme z návevu, premyjeme, necháme odkvapkať a spolu s paprikou primiešame k mäsu. Varíme ešte asi 5 minút.

Mohlo by vás zaujímať

Štrasburský pekáč

200 minútEnergia: 539 kcal.Suroviny na štrasburský pekáč (rozpočet pre 4 osoby): po 250 g bravčového, jahňacieho a hovädzieho pliecka, 1 strúčik cesnaku, 3/4 lyžičky soli, 1 lyžička… Čítaj ďaľej

Z chleba odkrojíme vršok, vnútro vydlabeme lyžičkou a chlieb naplníme pripravenou zmesou. Nakoniec prikryjeme vrškom a podávame.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach