Hermelín s čiernym pivom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Hermelín s čiernym pivom a karamelizovanou cibuľkou

Príprava: 20 minút

Suroviny na hermelín s čiernym pivom ( rozpočet na 4 porcie ):

4 ks Hermelínu s grilovacím korením (1 balenie), 1 čierne pivo, 2 ks bielej cibule

Hermelín s čiernym pivom

Postup:

Čerstvú cibuľku nakrájajte na tenké kolieska a dajte nasucho restovať na gril. Cibuľku zľahka zalejte čiernym pivom a nechajte skaramelizovať. Podávajte s grilovaným Hermelínom. Taktiež môžete karamelizovanú cibuľku aj položiť na hermelín, zabaliť do alobalu a grilovať približne 8 minút. Podávajte s pivom.

Čo treba k pravému slovenskému grilovaniu?

Tak najskôr vložte do chladničky jedno pivo. A potom už môžete začať s receptom.  Stačí Vám čierne pivo, cibuľa zo záhradky a Hermelín. Čerstvú cibuľku nakrájajte na tenké kolieska a dejte nasucho restovať na gril. Po chvíli restovania, zmäknutú cibuľku trochu podlejte čiernym pivom a nechajte ju skaramelizovať. Cibuľka do seba natiahne sladkastú chuť piva.  Takto pripravenú cibuľkou môžete poukladať na každý z hermelínov alebo môžete hermelíny pozdĺžne rozrezať, naplniť cibuľkou a zabalené v alobale asi 8 minút grilovať. Potom prichádza čas na to pivo, ktoré ste si dali vychladiť. To sa totiž k takto pripravenému hermelínu hodí úplne najviac.

pixabay.com

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach