Omeleta s mäsovo-zeleninouvou plnkou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny:

6 vajec, 3 polievkové lyžice mlieka, soľ, 300-400 g zomletého bravčového mäsa z pliecka, 300 g uvarenej brokolice, 60 g nadrobno nakrájanej cibule, 60 g nadrobno nakrájanej červenej a žltej papriky olej, soľ, rasca, mleté čierne korenie, 1-2 lyžičky kari korenia, sójová omáčka

Omeleta s mäsovo-zeleninouvou plnkou

Postup:

Rozbité vajcia rozšľaháme so soľou a mliekom. Na rozpálenej panvici s olejom postupne upečieme omelety, ktoré naplníme mäsovou plnkou s brokolicou, ktorú pripravíme nasledovne: bravčové mäso zomelieme na mäsovom mlynčeku, na rozpálenom oleji do sklovita opražíme cibuľu, pridáme zomleté mäso, mierne opražíme a podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme rascou a pokvapkáme sójovou omáčkou. Udusíme domäkka. Potom mäso zmiešame s uvarenou a pokrájanou brokolicou a parikou. Servírujeme s čerstvo pripraveným zeleninovým šalátom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach