Pikantná bageta

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny (rozpočet na 10 porcií):

1 veľký pór, soľ, 10 malých bagiet, 200 g slaného syra feta, 120 g kapár, 1 hlavičku šalátu, 5 paradajok, 10 zaváraných feferónok, 10 plátkov šunky, 250 ml kyslej smotany

Pikantná bageta

Postup:

Pór očistíme a nakrájame na tenké plátky, trocha osolíme. Bagetky vodorovne prekrojíme. Syr a kapary nadrobno nasekáme a dáme na spodnú časť. Šalát očistíme, umyjeme, osušíme, natrháme na menšie kúsky. Paradajky umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Feferónky pokrájame. Do každej bagety vložíme list šalátu, plátok šunky, trocha póru, plátkov paradajky, feferónky. Nakoniec polejeme troškou smotany a prikryjeme druhou časťou bagety.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach