Plnená opečená bageta vo vajíčku

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na plnenú opečenú bagetu vo vajíčku:

2 malé bagety

6 čiernych olív

1 paradajka

1 polievková lyžica konzervovaných šampiňónov posekaných na drobno

3 polievkové lyžice nastrúhaného údeného syra na jemno

1 polievková lyžica bieleho jogurtu

medzi prsty Vegety

1 vajíčko

trocha oleja

Plnená opečená bageta vo vajíčku
Plnená opečená bageta vo vajíčku

Postup:

Bagety prerežeme a spodnú časť vydlabeme. Dno naplníme vymiešanými ostatnými surovinami. Bagety sppojíme spolu dokopy. Vajíčko rozbijeme do misky, poriadne ho vyšľaháme. Bagety obalíme vo vyšľahanom vajíčku a opečieme rýchlo na oleji v rozohriatej panvici. Necháme vychladnúť a vychladnuté bagety zabalíme každú zvlášť do alobalu. Plnená opečená bageta vo vajíčku je vhodná aj ako desiata pre vašu ratolesť.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach