Sedliacka omeleta

Doba prípravy 15 minútEnergia: 545 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota jednej porcie: 545 kcal

Suroviny (rozpočet na 4 porcie):

12 vajec, 15 dkg prerastenej slaniny, 10 dkg sterilizovaného hrachu, 10 dkg sterilizovanej kukurice, 1 zväzok petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, olej

Sedliacka omeleta

 

Postup:

Slaninu pokrájame na malé kúsky, posekáme petržlenovú vňať rozhabarkujeme vajcia v miske. Rozpálime malé množstvo oleja v panvici, vložíme doň slaninku. Krátko opečieme. Pridáme vajcia, hrášok, kukuricu a petržlenovú vňať. Omeletu osolíme, okoreníme a opečieme. Ihneď podávame.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach