Tatárske toasty

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na tatárske toasty:

8 krajcov toastového chleba alebo bagety, 190 g tatárska zmes, 150 g tvrdého syru, 2 sušené paradajky, 1 paprika, 1 cibuľa, kyslá uhorka

Postup:

Toastový chlieb alebo bagety opečieme z oboch strán na panvici, alebo v hriankovači. Natrieme tatárskou zmesou, do ktorej sme primiešali pokrájané sušené paradajky, papriky a cibule, posypeme strúhaným syrom a zapekáme 5 minút v trúbe.

Mohlo by vás zaujímať

Opečené pastrami so syrom

15 minútTento jednoduchý a lahodný recept je ideálny na víkendové raňajky alebo brunch. Je to chutný teplý opečený sendvič, ktorý chutí lahodne. Zaváranú uhorku môžete obmieňať s inou… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach