Sardinková nátierka

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Sardinková nátierka – rýchla a chutná nátierka, vhodná na raňajky, desiatu ale aj večeru.

Sardinková nátierka – suroviny:

jedny sardinky vo vlastnej šťave, 4 trojuholníky Karičky, 4 polievkové lyžice posekanej cibule na jemno, 1 polievková lyžica Kremžskej horčice, 1 polievková lyžica pesekanej petržlenovej vňate

Postup:

Zo sardiniek zlejeme asi polovicu oleja. Všetko dobre rozmixujeme. Podávame na hriankách alebo tastoch. Na vrchu môžeme ozdobiť krúžkom paradajky.

Mohlo by vás zaujímať

Lososová pena s kôprom

15 minútLososová pena s kôprom – suroviny: údené lososové plátky, maslo, mäkký syr, limetková kôra, soľ, čierne korenie, kôpor Postup: Údené lososové plátky najemno nakrájame (naškriabeme… Čítaj ďaľej

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach